Welkom op de website van Hoge Loo in Emmen

Helpt u op weg naar succesvoller ondernemen.
De schakel tussen werken, gezondheid en veiligheid.
Adviseur & coach voor uw onderneming.

Hoge Loo is een organisatie adviesbureau dat zich met name richt op het midden- en kleinbedrijf. Wij begeleiden bedrijven die vervolgens een certificaat behalen op het gebied van veiligheid of kwaliteitszorg. Hoge Loo is gespecialiseerd op het gebied van arbeidsomstandigheden. Specialisten, die zich niet opstellen als een controleur, maar juist als een partner van de ondernemer. Het gaat niet alleen om de regels, maar het gaat juist om meedenken en het zoeken naar oplossingen op het gebied van werken, gezondheid en veiligheid. Het gaat niet alleen om het uitvoeren van door de overheid opgelegde regels. Ondernemers kiezen bewust voor een gezonde en zeker voor een veilige werkomgeving voor zichzelf en hun medewerkers.

De doelstelling van Hoge Loo is de problematiek van de ondernemer te helpen oplossen, waarbij deze vooraf weet waar hij aan toe is. De continu veranderende wetten en normen vragen om bijstelling binnen uw organisatie. Onze hoog gekwalificeerde medewerkers geven niet alleen advies, maar werken alle zaken uit, waar u als een berg tegen opziet. Zo kunt u zich bezig houden met uw dagelijkse werk.

De huidige dynamische maatschappij vraagt veel van u en uw organisatie. U dient van alles op de hoogte te zijn waarbij tevens van u wordt verwacht dat u op het juiste moment de juiste beslissing neemt. Wij kunnen u daarin bijstaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoge Loo organisatie-adviseurs